Amb pluja o sense, aquest cap de setmana, Festival de Titelles de Caldes de Montbui

Divendres, 17 de maig de 2019 a les 10:00

L'espectacle de les 19 h, La Rateta, es trasllada a Can Rius, amb motiu de la pluja. Recollida d'entrades al mateix recinte a partir de les 18.10 h. Seguiu @AjCaldesMontbui per estar al cas de les novetats del Festival. 

“Que la pluja no ens aturi!”. Aquest és el clam unànime de les companyies i de l’organització del Festival de Titelles Romà Martí. Per aquest motiu, s’han habilitat escenaris alternatius per a tots els espectacles que programats a la plaça de l’11 de Setembre i a la plaça de la Font del Lleó.

En cas de pluja, la programació es repartirà entre l’Ajuntament (pl. de la Font del Lleó, 11) i l’Espai Can Rius (pl. de Can Rius, s/n).

Us informarem de totes les novetats o canvis d’ubicació del cap de setmana de titelles a través de Twitter (@AjCaldesMontbui), facebook (@ajuntamentcaldesdemontbui) i el web www.caldesdemontbui.cat.

Seguiu també @festivaldetitellesdecaldes a Instagram o www.festivaldetitelles.cat

Venda d’entrades dels tres espectacles de pagament

Recordeu que els espectacles Issun Boshi, La Caputxeta i Maure el Dinosaure tenen la venda d’entrades disponible a http://www.festivaldetitelles.cat/comprar-entrades/. Les entrades valen 1 € i  només es comprar a l’entrada de l’espectacle si no s’ha superat l’aforament.  Feu la compra on line i assegureu el vostre seient.

 

Festival de Titelles de Caldes de Montbui: previsió d’ubicació dels espectacles en cas de pluja

 

Per assegurar-vos de la ubicació definitiva de cada espectacle, seguiu @AjCaldesMontbui a Twitter - @AjuntamentCaldesMontbui a facebook - www.caldesdemontbui.cat

 

Espectacle

Companyia

Dia

Hora

Espai exterior

Espai Interior

Maure el dinosaure

Teatre Nu

Diumenge

17 h

Can Rius

Can Rius

Circoland

La Sola Cia

Diumenge

18 h

Onze de Setembre

Ajuntament

La Rateta

Campi Qui Pugui

Diumenge

19 h

Plaça Font del Lleó

Can Rius

Darrera actualització: 19.05.2019 | 18:15