Alumnes que enriqueixen l’Escola d’Adults

Divendres, 16 de març de 2018 a les 08:00

Un grup d’alumnes de l’Escola d’Adults, professionals de diferents matèries, creen el Col·lectiu Roure Gros, un grup estable que té la voluntat d’ampliar el ventall d’opcions formatives del centre

Gemma Garriga, directora de l'Escola d'Adults El Roure Gros

Fernando Fernández, representant del Col·lectiu El Roure Gros

Coincidint amb una xerrada organitzada conjuntament amb l’Escola d’Adults El Roure Gros, dijous 15 s’ha donat a conèixer el grup estable no formal anomenat Col·lectiu Roure Gros, format per alumnes del centre disposats a fer tasques de reforç que ampliïn l’oferta formativa per a adults del municipi.

La presentació del Col·lectiu ha anat a càrrec de la directora de l’Escola d’Adults, Gemma Garriga, i del representant del Col·lectiu Fernando Fernández, qui tot seguit ha estat el ponent de la xerrada “Perdre la por a gestionar l’economia domèstica en línia”.

El Col·lectiu Roure Gros és un grup estable no formal sense ànim de lucre, vinculat a l’Escola d’Adults El Roure Gros de Caldes de Montbui amb seu al mateix edifici del c. Gregori Montserrat i obert a rebre nous membres alumnes de l’escola.

Els seus integrants fan propostes a la direcció de l’Escola d’Adults El Roure Gros amb l’objectiu d’oferir als seus usuaris un ampli ventall d’activitats, xerrades o jornades tècniques de caràcter divulgatiu, social, cultural i educatiu de diferents temàtiques (música, teatre, reforç de la memòria, ciència, etc.). La programació que proposa el Col·lectiu pot ser d’interès de l’alumnat de l’escola i també de la ciutadania en general, com era el cas de la xerrada d’aquest dijous.

El Col·lectiu Roure Gros també es presenta com una eina de motivació de l’alumnat del centre i com un espai de dinamització d’activitats més lúdiques, com ara sortides culturals o gastronòmiques o visites a llocs d’interès local i no local.

A la planta baixa de Les Cases dels Mestres s’ha instal·lat una bústia on es recolliran els suggeriments i propostes que els integrants de l’Escola d’Adults El Roure Gros vulguin adreçar al grup. També s' ha creat un espai amb la informació de les activitats proposades.

El Col·lectiu Roure Gros pretén facilitar la cohesió social i la convivència i fomentar l’harmonia entre ciutadania a través del coneixement, la cultura i llengua catalana. També vol col·laborar en la funció de l’Escola d’Adults de promoure la formació continuada en totes les etapes de la vida.

Darrera actualització: 16.03.2018 | 08:50