Alumnes de l’Escola d’Adults visiten l’Arxiu Històric Municipal

Dimecres, 12 de juny de 2019 a les 00:00

L’Escola d’Adults Municipal El Roure Gros fomenta l’interès pel patrimoni cultural calderí dels seus alumnes amb una visita guiada a l’Arxiu Històric Municipal

L’activitat l’han fet els grups Entre l’art i la literatura i Apunts d’història, els dies 29 de maig i 5 de juny. Els alumnes han descobert alguns dels tresors que guarda l’Arxiu, situat a la planta soterrània de la Biblioteca de Caldes i amb l’acompanyament de la directora, Esther Sánchez.

L’activitat pretenia donar a conèixer entre l’alumnat quin tipus de documentació es guarda en un arxiu, com es tracta i es conserva, quines utilitats tenen i la importància de la seva divulgació, en tant que material que explica la història del nostre entorn més proper.

L’Escola promou aquestes activitats per despertar l’interès sobre el nostre fet cultural, històric i social entre els seus alumnes.

Celebració del Dia internacional dels arxius

En paral·lel, l’Arxiu celebra aquesta setmana el Dia internacional dels arxius, per fomentar que molta altra gent segueixi l’exemple de l’Escola d’Adults i s’acosti al seu potencial patrimonial. Per això, organitza visites guiades avui dimecres al matí i demà dijous a la tarda i un taller sobre genealogia el divendres a les 18 h. Llegiu més

Darrera actualització: 12.06.2019 | 09:03

Imatges