Alumnes de l'Escola d'Adults El Roure Gros visiten l'exposició sobre els 100 anys de l’Electra

Dijous, 23 de novembre de 2017 a les 00:00

L’Escola d’Adults ha fet dues visites a l’exposició sobre l’empresa calderina centenària Electra, que acull el Museu Thermalia fins el 7 de gener

L’Escola d’Adults El Roure Gros promou activitats no lectives de coneixement del municipi de Caldes de Montbui, com ara les dues visites a l’exposició “100 anys d’Electra Caldense” que acull el Museu Thermalia des de l’octubre i fins el 7 de gener.

46 alumnes de l’escola calderina han fet el recorregut per tot un segle d’història de l’empresa i del seu context social, acompanyats per Joan Villanueva, autor del llibre L’Electra 100 anys d’electricitat a Caldes (1917 – 2017) i comissari de la mostra, i Oriol Xalabarder, Conseller Delegat de l’Electra.

Les visites han tingut lloc entre dimarts i dimecres d’aquesta setmana i se sumen a les accions que promou El Roure Gros per fomentar entre els alumnes l’interès pel patrimoni i la cultura més propers.

L’exposició es pot visitar fins el 7 de gener

La mostra és un recorregut al llarg d’un segle d’història de l’empresa d’electricitat calderina que es va inaugurar el 7 d’octubre i es podrà visitar fins el 7 de gener de 2018.

L’exposició es divideix en dues parts. La primera estarà dedicada al llibre i farà referència a la història del municipi i la seva vinculació amb Caldes de Montbui, amb fotografies, textos i un vídeo. I la segona part, de caire més didàctic, consistirà en una explicació sobre el procés a través del qual s’obté la l’electricitat i on es mostraran diferents estris relacionats amb l’electricitat.

A més, Ajuntament i Electra, amb la coordinació del Museu Thermalia, han editat el llibre L’Electra 100 anys d’electricitat a Caldes (1917 – 2017),  del qual n’és l’autor Joan Villanueva, director adjunt de l’empresa.

www.thermalia.cat

Darrera actualització: 23.11.2017 | 12:31

Imatges

Visita Escola Adults exposició Electra