Ajuts econòmics per a estudiants que cursin el Cicle Formatiu de Grau Superior de Termalisme i Benestar: curs 20/21

Dijous, 18 de febrer de 2021 a les 12:36

Les sol·licituds han de ser lliurades a l’OAC i cal demanar cita prèvia trucant al T. 93 865 56 56. Termini de presentació: del 23 de febrer al 15 de març.

Les persones beneficiàries poden ser tots els/les alumnes matriculats al Cicle formatiu de Grau Superior de Termalisme i Benestar a l’INS Manolo Hugué, que presentin la sol·licitud i la documentació requerida a les bases, en els terminis i la forma establerts en la convocatòria i que tinguin una renda neta per membre de la unitat familiar, igual o inferior al percentatge de l’indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC) que s‘estableix en funció del nombre de membres de la unitat familiar. De forma excepcional l’Ajuntament podrà atorgar un ajut a aquells alumne/a que, tot i no reunir tots els requisits, un cop valorades les seves circumstàncies personals així es consideri.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes de Montbui i el termini per presentar-les és del 23 de febrer al 15 de març. Recordeu que cal demanar cita prèvia trucant al número de telèfon 93 865 56 56

Més informació dels requisits, documentació i model de sol·licitud, en els documents adjunts.

 

Darrera actualització: 22.02.2021 | 10:27