Ajuntament i UCIC acorden continuar amb el programa Caldes Centre Comercial

Divendres, 19 de juny de 2020 a les 11:00

La Unió de Comerciants i Industrials de Caldes i l'Ajuntament signen un conveni per a la continuitat del programa de dinamització Caldes Centre Comercial

L’alcalde de Caldes Isidre Pineda, la regidora de Comerç i Consum Núria Carné i el president de la UCIC Xavier Abel han renovat el conveni de col·laboració per a la continuïtat del programa de dinamització comercial Caldes Centre Comarcial.

El nou conveni, de caràcter continuista amb els anteriors i especialment per donar suport en aquest moment, te una durada de dos anys renovable i un import de 35000€ anuals per a la promoció del comerç local de proximitat, beneficioses per als propis comerços i per a les persones consumidores. Aquest import - un dels més quantiosos de l’ajuntament en materia de subvencions- juntament amb d’altres subvencions que puguin sol·licitar el propi ajuntament i la Unió de Comerciants, servirà per realitzar actuacions de dinamització, molt rellevants en aquests moments de crisi econòmica ocasionada per la crisi sanitària.

L’Ajuntament posa a disposició de la UCIC, com associació de comerciants representativa, amb experiència en la gestió, recursos per captar nous associats, i vetllar pel comerç de proximitat amb accions que els aportin increment de vendes i atraguin les persones consumidores locals o les visitants.

Així, l’acord contempla que la UCIC dugui a terme la Gestió i el seguiment del programa de dinamització comercial Caldes Centre Comercial (CCC), amb el vistiplau de l’Ajuntament, i d’acord amb els criteris de foment al desenvolupament del programa amb accions que beneficiïn els comerços i els consumidors de Caldes, així com la inclusió de la nova marca comercial «Shop in Caldes, Compra a Caldes» i del logotip de l’Ajuntament a les campanyes promocionals de la UCIC. El conveni també recull l’establiment d’un sistema de fidelització de Clients per part dels establiments associats a la UCIC i a CCC, la realització de campanyes promocionals que fomentin la compra a Caldes i l’establiment de polítiques de formació i professionalització commercial.

Atesa la situació d’estat d’alarma i de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, moltes de les actuacions tradicionals organitzades per l’entitat, tals com fires i altres que impliquen concentració de públic, possiblement no es podran realitzar. Per això, en el seu lloc la UCIC haurà de realitzar altres accions de dinamització.


 


 

Darrera actualització: 19.06.2020 | 10:56