Actuació policial dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local contra el tràfic de drogues a petita escala a Caldes de Montbui

Dijous, 12 de maig de 2022 a les 00:00

Dimecres 11 de maig s’ha dut a terme una intervenció dels Mossos d’Esquadra en col·laboració de la Policia Local per desmantellar un punt de venda de drogues al carrer Homs del municipi

Els Mossos d’Esquadra en col·laboració de la Policia Local han dut a terme aquest dimecres 11 de maig una intervenció policial en un domicili particular de Caldes de Montbui. L’objectiu era desmantellar un punt de venda de drogues. Durant l’escorcoll, situat al carrer Homs 8, s’han comissat 34 embolcalls de cocaïna ja preparada per la venda al detall i diners en efectiu, en bitllets fraccionats, que presumptament provenien de la venda de droga. A banda, es va detenir un home de 40 anys per un delicte contra la salut pública com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i es va desmantellar un punt de venda de drogues al detall a Caldes de Montbui. A més, també una dona va quedar investigada per aquests fets.

L’entrada i registre al domicili, es va iniciar a quarts de 7 del matí, i ha durat un parell d’hores. El dispositiu va anar a càrrec de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers i agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), i va comptar amb la col·laboració d’agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Caldes de Montbui i de la Policia Local. Aquesta actuació s’emmarca en el treball habitual dels cossos de seguretat locals contra el tràfic de drogues a petita escala i la petita delinqüència que hi ha a la població.

La intervenció policial, que s’ha dut a terme amb la corresponent autorització del jutjat número 3 de Granollers, és la culminació de mesos d’investigació per part de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. L’agost del 2021 ja es va dur a terme una actuació policial en un locutori proper a aquest domicili després de confirmar les queixes veïnals de tràfic de drogues a petita escala en aquest establiment. Uns mesos després d’aquesta intervenció, la policia local va detectar que s’havia variat el sistema de venda a la mateixa zona. Amb l’ajuda de diverses informacions veïnals, es va poder concretar que la venda de droga es duia a terme ara per part d’una persona molt concreta que subministrava al mateix tipus de clients. Un cop verificades aquestes informacions, i després de diverses identificacions i denúncies als compradors, la Policia Local i els Mossos van tancar la investigació amb la intervenció d’ahir.

El detingut ha passat avui a disposició judicial i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Darrera actualització: 12.05.2022 | 13:29