A partir de l’1 de juliol, la Biblioteca amplia horaris i serveis

Dimarts, 30 de juny de 2020 a les 12:39

La Biblioteca amplia els horaris i ofereix nou serveis amb cita prèvia, a partir de l’1 de juliol. Nous horaris: dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 15.30 h a 20.30 h i els dimecres de 10 h a 13. 30 h. Més informació als canals habituals de comunicació de l’Ajuntament.

La Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui amplia els horaris i serveis amb cita prèvia a l’espera de la publicació per part de la Generalitat de Catalunya del pla sectorial de biblioteques.

Els nous horaris són: dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15.30 h a 20.30 h i els dimecres de 10 h a 13.30 h.

Els nous serveis que s'ofereixen, amb cita prèvia són:

 • Accés a ordinadors d’internet i +

  S’habilitarà 2 punts d’accés als ordinadors d’internet i+ de la Sala d’Adults. Els/les usuaris/àries hauran de seguir les mesures de seguretat especificades. Les persones interessades en gaudir d’aquest servei cal que demanin cita prèvia, a través del formulari que trobaran al web de la Biblioteca o trucant al T. 93 862 67 56. Els ordinadors d’internet i+ de la Sala Infantil i la pròpia sala estaran tancats al públic.

 • Sales d’estudi

  S’habilitaran 13 punts d’estudi al vestíbul i 16 punts d’estudi a la Sala d’Adults. Les persones interessades en gaudir d’aquest servei cal que demanin cita prèvia, a través del formulari que trobaran al web de la Biblioteca, per correu electrònic a b.caldesm@diba.cat o trucant al T. 93 862 67 56. S’estableixen dos tipus de reserva: una reserva de 2 hores i mitja per estudiar i una reserva per les 5 hores de la tarda. Els/les usuaris/àries hauran de seguir les mesures de seguretat especificades.

 • Retorn de documentació

  Des del dimarts 2 de juny, la bústia de retorn està oberta les 14 hores del dia per tal que les persones usuàries puguin fer la devolució de documents.

 • Servei de préstec

  Els/les usuaris/àries hauran de seguir les mesures de seguretat especificades.

 • Informació bibliogràfica


 

Més informació:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

c. Santa Teresa 3-5

93 862 67 56

b.caldesm@diba.cat


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@bibcaldesm

@bibliotequesxbm

Darrera actualització: 15.07.2020 | 13:48