A partir d’avui i fins el 9 d’abril s’estableix la gratuïtat en el transport urbà dels municipis de l’AMTU

Dijous, 2 d'abril de 2020 a les 12:34

A partir d'avui i fins el 9 d'abril, els busos urbans aplicaran una suspensió temporal del pagament del servei. D’aquesta manera, mentre duri la limitació de la mobilitat a només les persones que realitzen serveis essencials, aquestes no hauran de pagar el transport públic

Els ajuntaments adherits a l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà aplicaran a partir d'avui i fins el 9 d'abril una suspensió temporal del pagament dels seus títols propis i socials.

Els busos urbans emetran un bitllet sense cost que no es lliurarà al viatger sinó que se’l quedarà el propi conductor. Això permetrà que els viatgers continuïn accedint al bus per la segona porta, sense haver d’interactuar amb el conductor.

En tots els casos, l’oferta de transport té en compte el límit d’un terç de la capacitat dels vehicles, establert en la Resolució de la Generalitat SLT/737/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2.

En el cas de Caldes de Montbui, a dia d’avui, només ha deixat de funcionar el bus urbà que prestava el servei als instituts.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@amtu_cat

#transportpublic

Darrera actualització: 02.04.2020 | 12:38