7 esportistes s'estrenen com a Ambaixadors i Ambaixadores de l'esport calderí

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 13:50

Caldes de Montbui reconeix un total de 9 Ambaixadors i Ambaixadores de l'Esport per aquesta temporada 2022-2023 i reparteix 5.000 euros entre totes les sol·licituds presentades

La Sala Noble de Espai de Can Rius ha acollit aquest dimarts l’acte d’entrega dels diplomes a 9 esportistes que l’Ajuntament reconeix aquesta temporada com Ambaixadors i Ambaixadores de l’esport calderí. 

L’edició d’enguany, que correspon a la 6a convocatòria d’aquests ajuts a esportistes individuals, ha repartit un total de 5.000 euros entre totes les sol·licituds presentades. L'alcalde Isidre Pineda i la regidora de Turisme han fet entrega dels diplomes als Ambaixadors i Ambaixadores d'aquesta temporada.

El nedador Marc Val Bueno, de 13 anys, i el futbolista Tiziano Ortiz Salas, de 12, són els Ambaixadors més joves d’aquesta edició, que inclou un total de 9 reconeixements a esportistes individuals: Elna Francés Marin (Patinatge Artístic), Bernat Puig Arimon (Ciclisme), Vanessa Olmos Olivan (Atletisme), Pol Montserrat Martin (Altletisme), Eloi Val Bueno (Waterpolo), Marina Vilardell Jiménez (Atletisme) i Marçal Rovira Granados (Ciclisme) , completen la llista de persones que rebran l’ajut aquest any.

Les esportistes Elna Francès Marin i Vanessa Olmos repeteixen com Ambaixadores, mentre que la resta d’esportistes que reben ajut en aquesta edició s’estrenen aquest any en el seu “càrrec”.

El programa Ambaixador o Ambaixadora de l’Esport de Caldes

L’objectiu del programa Ambaixadors i Ambaixadores de l’Esport és donar suport a l'activitat esportiva realitzada pels esportistes individuals de Caldes de Montbui que participin en competicions esportives oficials d'àmbit nacional, estatal o superior. Un suport que es tradueix en un petit ajut econòmic, el reconeixement de la seva aportació a la societat calderina i la promoció de la vila de Caldes de Montbui com a imatge turística arreu del món.

El programa va néixer l’any 2016 per donar suport i reconeixements públic als esportistes individuals de Caldes de més de 18 anys, i en la seva quarta edició, l’any 2019, la convocatòria dels ajuts es va ampliar als esportistes individuals menors de 18 anys.

Per accedir als ajuts econòmics de l’Ajuntament de Caldes de Montbui per a esportistes individuals s’ha de presentar una sol·licitud a l’Ajuntament quan es publiquen les bases reguladores que és a la tardor/hivern de cada any. Les persones beneficiàries d’aquests ajuts han d’haver nascut a Caldes de Montbui i/o constar al cens municipal, han de disposar de llicència federativa vigent corresponent a la seva modalitat esportiva i no tenir cap contracte professional o similar. En el cas d’esportistes menors d’edat, també poden sol·licitar els ajuts els pares, les mares, els tutors legals o les persones encarregades temporalment o definitivament de la guarda..

Darrera actualització: 23.11.2022 | 13:59