300 infants i joves participaran a l'Escola d'Estiu municipal 2007

Dimarts, 5 de juny de 2007 a les 00:00
Han acabat les inscripcions a l'Escola d'Estiu i enguany participaran 250 infants de P3 a 6è de primària i 50 joves de 1r a 3r d'ESO. Les activitats arrencaran el 25 de juny i acabaran el 27 de juliol. Les properes setmanes serviran per definir l'oferta lúdica de la qual podran gaudir els infants i joves del municipi.

Infantil i primària
Els participants d'entre 3 i 12 anys ompliran els matins de l'Escola d'Estiu amb activitats d'iniciació a l'esport, jocs recreatius, lúdics, ètnics i alternatius, sortides per Caldes i rodalies, activitats aquàtiques, tallers i música. Ocuparan diferents espais, els principals: el Pavelló Municipal d'Esports Les Cremades, el Camp de Futbol Municipal i el CEIP El Farell.

Club Jove
Els participants d'entre 12 i 16 anys ompliran els matins de l'Escola d'Estiu dins l'anomenat "Club jove", que ofereix activitats com esports col·lectius, jocs (de taula, de rol, etc), sortides, activitats aquàtiques, tallers i música. Els principals espais del Club Jove seran l'IES Manolo Hugué i el Pavelló Municipal d'Esports Bugarai.

Els joves d'entre 12 i 16 anys també podran gaudir de l'Estiu Jove, que funcionarà a les tardes principalment i que permet participar a les activitat amb més llibertat. Els joves, com cada any, faran un programa a mida. En breu, es farà difusió de les dates i activitats de l'Estiu Jove 2007.

Com es va fer l'any passat, l'Escola d'Estiu oferirà alternatives mentre duren les obres de la piscina descoberta municipal. Es traslladarà als infants a altres zones aquàtiques del municipi i es faran jocs d'aigua per aconseguir que passin un estiu refrescant. Els més grans, a més, podran fer alguna sortida a un parc aquàtic. La piscina coberta també serà un espai utilitzat per l'Escola d'Estiu.
Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:18