28 establiments i 29.000 pinxos servits, el resum d’una Via d’èxit

Dimecres, 10 de juliol de 2019 a les 12:00

Ukiyo Sushi, Termes Victòria, i Can J són els establiments guanyadors dels premis Via del Pinxo 2019. L’Àgora d'Apindep i la Fundació Santa Susanna han rebut una menció especial

Arnau de Villasante, Ukiyo Shushi Bar

Pol Batlles, Termas Victoria

Carlos Martín, president de l'entitat Projecte Mexcla't

 

L’Associació Projecte Mexcla’t i l’Ajuntament de Caldes de Montbui, organitzadors, han lliurat els Premis Via del Pinxo 2019 en el decurs d’un acte festiu i obert a la ciutadania, que s’ha celebrat aquest dimarts a la tarda. La 4a edició del concurs, en la que hi han participat 28 establiments calderins i s’han servit 29.000 pinxos, ha  tingut de nou una gran acollida per part de la població. L’edició 2019 ha estat un èxit, atès que la via, tot i durar un dia menys, ha comptat amb 3 establiments i 6.000 pinxos servits més que l’any passat.

L’acte ha anat a càrrec de l’alcalde, Isidre Pineda, la regidora de Turisme i Termalisme, Carme Germà, i els membres de l’entitat Projecte Mexcla’t, Carlos Martín i Carla Millán. A més del lliurament de premis, la trobada ha inclòs el passi d’un vídeo, els sortejos entre participants, l’anunci del guanyador del concurs d’Instagram i fi de festa festiu, amb barra i música a càrrec de Lola Van.

Els premis lliurats han estat:

  • Premi Via del Pintxo 2019, atorgat per jurat:  Ukiyo Sushi bar
  • Premi Pintxo Turístic 2019, atorgat per jurat: Can J
  • Premi Pintxo Popular 2019, atorgat per votació popular: Balneari Termes Victòria
  • Menció especial per la seva labor d'integració social: Cafeteria l'Àgora d'Apindep i Fundació Santa Susanna.
  • Accèssit (per ser l’establiment que més pinxo ha servit): Bar Winner

El perfil guanyador del concurs a Instagram ha estat @ms_serendipia i durant la festa s’han repartit també sopars per a dues persones, un curs de cuina a l’Aula Culinària de Granollers i una estada de cap de setmana a Donosti, la ciutat que ha inspirat la Via del Pinxo. Aquestes premis s’han sortejat entre les butlletes participants i l’organització contactarà amb els guanyadors.

Els establiments participants en aquesta 4a edició de la Via del Pinxo han estat: Àgora d’Adindep, Cafè del Centre, Cases dels Mestres, Canfanga, Can J, Can Sisku nou, El Caffè Iseo Gelateria, El Plat a casa, El Remei, El Temple, Club Regasol, Festuk Cafè, Cafeteria Fundació Santa Susana, Frankfurt Caldes, Gaudim, il Lago, La Carbonera, La Cuineta, La Pelleria, La Vallesana Espai Degustació, Na Madrona, Olimpo, Pelliz-Kito, Robert de Nola, Termes Victòria, Ukiyo,  Winner i Xeflis.

 

Darrera actualització: 10.07.2019 | 11:49