Caldes viu un Sant Jordi multitudinari

Dilluns, 24 d'abril de 2023 a les 00:00

Milers de persones han passejat aquest diumenge per Caldes en un Sant Jordi de rècord. Les activitats culturals organitzades durant tot el cap de setmana també han registrat una afluència de públic

Caldes de Montbui ha viscut un Sant Jordi multitudinari. Una Diada que deixa enrere definitivament les restriccions imposades per la pandèmia i que recupera tot l’esplendor d’aquesta festa protagonitzada pel llibre i la rosa.

Milers de persones han passejat aquest 23 d’abril pels diferents espais del centre històric. L’avinguda de Pi i Margall, l’epicentre de la festa, s’hi han aplegat les desenes de parades de botigues i entitats amb llibres i roses. També han tingut el seu espai els autors i les autores calderines, que han pogut signar els seus llibres. L’altre espai important de la jornada ha estat l’escenari instal·lat a la plaça de l’U d’octubre. Durant tot el dia s’hi ha concentrat les diverses activitats culturals programades, amb una important afluència de públic. Finalment, el tercer espai destacat ha estat el carrer del Forn, que s’ha vestit d’art i s’ha transformat en una gran galeria a l’aire lliure.

Les activitats de Sant Jordi havien començat dies abans tot i que la majoria s’han dut a terme durant tot el cap de setmana. Per exemple, la 6a Trobada de Bèsties organitzada pel Ball de Diables de Caldes; el 51è Aplec Sardanista organitzat per l’Agrupació Sardanista; o bé, la Trobada de Cors de Clavé de Catalunya, organitzada per la Coral del Centre.

Darrera actualització: 24.04.2023 | 11:02