Una trentena de persones participen a la Jornada d’Horticultura

Dilluns, 30 de maig de 2022 a les 00:00

La 2ª edició de la Jornada d’Horticultura als Horts Domèstics municipals va repartir desenes de planters entre els participants que, entre d’altres activitats, van construir un hotel d’insectes

Els Horts Domèstics municipals ubicats a la Torre Marimon han rebut aquest diumenge 29 de maig la visita d’una trentena de persones que han participat a la 2ª Jornada d’Horticultura. Una activitat que té com a finalitat apropar l’ús i la gestió dels horts a la ciutadania. Al llarg de tot el matí, els participants van poder visitar els horts domèstics acompanyats dels membres de l’Associació d’Hortolans dels Horts Domèstics de Caldes de Montbui.

A banda de la visita, els usuaris dels horts domèstics van explicar de forma pràctica com organitzen les parcel·les, quines hortalisses hi ha plantades i com s’ha de gestionar l’hort. A més, els participants es van poder endur a casa desenes de planters que podran veure créixer i, dels quals, en podran recollir els seus fruits.

La principal novetat d’aquesta edició ha estat la construcció d’un hotel d’insectes que ha quedat instal·lat als horts. Aquest element, fet amb productes naturals, ha d’afavorir la presència de diferents insectes que ajuden a combatre l’existència de pugons i de diferents infeccions i malalties que poden malmetre els cultius, així com també, facilitar la pol·linització.

Darrera actualització: 30.05.2022 | 13:09