“Apropa’t i viu” és el lema de la nova campanya de promoció turística del Vallès Oriental

Dijous, 15 de juliol de 2021 a les 14:00

La nova campanya de promoció turística del Vallès Oriental “Apropa’t i viu” busca fomentar el turisme de proximitat a partir de la promoció de les particularitats de cada municipi

“Apropa’t i viu” és el lema de la nova campanya de promoció turística del Vallès Oriental, que té com a eix central el turisme de proximitat. L’objectiu és donar a conèixer la singularitat i diversitat dels municipis de la comarca a través d’una cançó, 40 vídeos, 2 tanques publicitàries, accions a xarxes socials i publicitat en mitjans online i offline.

El compositor Dani Vega, membre de la banda Mishima, ha estat l’encarregat de crear el tema musical que és el fil conductor dels diferents vídeos promocionals. La cançó, de to vitalista i alegre, convida a gaudir de les coses que tens a prop teu i visitar el Vallès Oriental.

La presentació de la campanya es va fer ahir al vespre al Balneari Termes Victòria de Caldes de Montbui i va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal, Emilio Cordero, el conseller de Turisme, Àlex Valiente, la regidora de Turisme de Caldes de Montbui, Carme Germà, representants del sector turístic públic i privat de la comarca i el compositor del tema musical de la campanya, Dani Vega.

Un dels pilars de la campanya són els vídeos amb alguns dels recursos i particularitats de cada un dels municipis de la comarca. L’objectiu és oferir un petit tast del que els visitants i turistes es trobaran quan visitin les poblacions del Vallès Oriental. En total són 40 vídeos, un per cada municipi de la comarca i un vídeo general, que presenta una visió de consum.

Paral·lelament, s’instal·laran dues tanques publicitàries de grans dimensions pensades en fomentar el turisme de proximitat, que pren una especial rellevància en el context de pandèmia actual. Una d’elles ubicada a l’AP-7 a Maçanet de la Selva, per impactar en el turisme provinent de França i de les comarques gironines, mentre que la segona tanca escollida és a la C-31 a Montgat per captar l’atenció dels visitants provinents de Barcelona i el Maresme.

Darrera actualització: 15.07.2021 | 13:32