El Ple del mes de juny tindrà lloc el 17 de juny

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 12:21

Amb motiu de Sant Joan, el Ple de juny serà dijous 17 a les 19 h. Seguiu-lo a Youtube i a Ràdio Caldes. Envieu les preguntes a comunicacio@caldesdemontbui.cat (entre les 19 h i la darrera votació)

Després de mesos fent les sessions del Ple de forma telemàtica a causa de la COVID-19, es reprenen les sessions presencials a la Sala de Plens de l’edifici de la Casa Consistorial, la distribució de la qual s’ha modificat per adaptar-la a les mesures de seguretat sanitària.

Les modificacions s’han fet seguint els criteris com ara, ampliar la distància entre les persones; minimitzar el contacte amb les mampares; i mantenir la obligatorietat de portar la mascareta en tot moment, també durant les intervencions, entre d’altres.

La participació ciutadana en la sessió de dijous es pot fer adreçant les vostres intervencions als càrrecs electes a través de comunicacio@caldesdemontbui.cat, des de l’inici del ple fins a l’aprovació del darrer punt

El Reglament Orgànic Municipal regula, en l’article 108è, que totes les persones físiques o jurídiques tenen dret a intervenir en les sessions públiques del Ple. Les intervencions es faran respectant les normes de cortesia i, en cap cas, s’admetran paraules ofensives o injurioses contra l’Ajuntament o qualsevol dels seus membres, altres Administracions Públiques o Institucions Públiques o qualsevol altre persona o entitat.

L’Ajuntament us recorda que podeu seguir el Ple en línia a www.caldesdemontbui.cat/ a Ràdio Caldes: www.radiocaldes.cat -107,8 FM i també al canal de Youtube de l’Ajuntament.

Consulteu l’ordre del dia en el document adjunt i accediu a la Sala de Plens Virtual.

 

Perfils, etiquetes i/o enllaços d’interès:

@RadioCaldes


 

Darrera actualització: 15.06.2021 | 12:31