L’AMERC organitza una jornada sobre Disseny de polítiques energètiques locals en clau de sostenibilitat

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 12:00

El 2 de juny, a les 10 h, tindrà lloc a l’Espai de Can Rius una jornada d’experiències de transició energètica als polígons industrials. Inscripcions a http://scur.cat/N06CLL

El proper 2 de juny, a partir de les 10 h, tindrà lloc a l’Espai de Can Rius de Caldes de Montbui una jornada d’experiències de transició energètica als polígons industrials. L’Associació de Municipis de la Riera de Caldes (AMERC) organitza aquesta jornada centrada en experiències de transició energètica aplicades a polígons d’activitat econòmica (PAE), dins del programa de foment de la transició energètica als PAE de la Riera de Caldes.

Es presentaran experiències d’empreses industrials de Caldes de Montbui, Santa Perpètua de Mogoda, Les Franqueses, Rubí, Sant Quirze del Vallès i Viladecavalls, entre d’altres. Es podrà assistir de forma presencial a l’Espai Can Rius de Caldes de Montbui (aforament limitat) i també es podrà seguir en directe per youtube (cal inscriure's).

Les persones interessades en participar poden formalitzar les inscripcions a través d’aquest enllaç http://scur.cat/N06CLL

El programa previst és el següent:

10 h Salutació oficial i obertura de la Jornada a càrrec de l’alcalde de Caldes de Montbui, Isidre Pineda i a càrrec de Javier Silva, alcalde de Polinyà i President de l’AMERC.

10'20 a 12 h Presentació d'experiències i taula rodona amb la participació de:

  • Oriol Xalabarder, conseller delegat Electra Caldense (Caldes de Montbui).
  • Jordi Deumal, President de l'As. d'Empresaris i Propietaris dels PAE's de Les Franqueses del Vallès, compra agregada.
  • Abel Ortiz, Tèxtil Ortiz, implantació d'eficiència energètica, plaques FV i energia eòlica (Polinyà/Sta. Perpètua de Mogoda).
  • Albert Puig, representant de Rubí Brilla de l’Ajuntament de Rubí autoconsum compartit- als PAE de Rubí i Sant Quirze del Vallès.
  • Xavier Juanhuix, VMC – Grup Circutor (Santa Perpètua de Mogoda) empresa proveïdora d’aplicacions d’estalvi energètic.

Al finalitzar la sessió,a l’exterior de l’espai, hi haurà una exposició, de proveïdors de solucions d’energies renovables de la Riera de Caldes com aparcament i punts de recàrrega fotovoltaica, instal•lació de plaques fotovoltaiques, etc.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#AMERC

#transicióenergètica

Darrera actualització: 21.05.2021 | 14:24