Es confirma un cas positiu a l’Escola Bressol Gegant del Pi

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 00:00

L’Escola Bressol Municipal Gegant del Pi informa d’un positiu entre les professionals. Seguint el protocol, i atès que va ser un contacte breu, es fan PCR però no es confina al grup bombolla.

 

Els tests d’antígens de l’Escola Municipal de Música Joan Valls fets amb motiu de la represa de les classes donen tots negatiu, a falta de dos tests pendents de realitzar.

El protocol de rastreig covid-19 ha permès la detecció immediata d’un positiu en l’equip d’educadores de l’Escola Bressol Municipal Gegant del Pi. Aquest matí s’estan fent les proves PCR al grup bombolla i a l’equip de professionals, però sense confinament perquè el contacte entre educadora i grup va ser breu. L’Ajuntament agraeix a les professionals del centre i al Sistema de Vigilància Epidemiològica del departament de Salut la ràpida resposta en atenció a la salut dels infants.

En paral·lel, tots els tests fets a professorat, bidell i personal administratiu de l’Escola Municipal de Música Joan Valls han donat negatius. Falta realitzar el test a dos docents, un que encara no havia de tenir contacte amb l’alumnat i un altre que s’havia fet la prova recentment i que ha esperat uns dies a repetir l’automostra.

Les proves ràpides d’antígens fetes a l’Escola de Música són fruit de la voluntat de l’Ajuntament de garantir aules segures als centres municipals i s’han fet després que la Generalitat permetés l’obertura de les escoles de dansa i música, el passat dilluns.  

Darrera actualització: 11.02.2021 | 11:07