Document del mes de febrer

Dimarts, 2 de febrer de 2021 a les 12:15

Aquest mes de febrer l’arxiu ens presenta el programa del Festival d’Art celebrat el 24 de juny de 1944 amb un dibuix de Manolo Hugué 

Aquest mes de febrer l’Arxiu Municipal mostra el programa del Festival d’Art que es va celebrar al Casino Caldense el 24 de juny de 1944 en benefici de l’Hospital de Santa Susanna.

El programa començava amb l’actuació del cor del Frente de Juventudes. El Frente va ser un òrgan polític-adminstratiu creat al 1940 com a secció juvenil de la Falange i les JONS.

El festival continuava amb l’actuació de la pianista Pauline Marcelle, seguida per María Amat, Elena Guermanova i Luisa Bosch i Pagés, reconeguda concertista d’arpa. L’espectacle finalitzava amb l’actuació d’un il•lusionista.

El programa va comptar amb una il•lustració a llapis i aquarel•la de Manolo Hugué. El document no indica quin número de programa és, per tant, no se sap quants dibuixos es van fer. 

Manolo Hugué va ser un artista polifacètic que rebé influències avantguardistes i destacà com a escultor, pintor i dissenyador de joies. El Museu Thermalia acull l’obra de l’artista al fons Mas Manolo.

 

Darrera actualització: 02.02.2021 | 12:17