22 i 23 de novembre Gran Recapte 2019

Dijous, 14 de novembre de 2019 a les 14:00

Els dies 22 i 23 de novembre ens sumem al Gran Recapte. A més, el Punt de voluntariat i entitats fa una crida per sumar voluntaris per als punts de recollida d’aliments

Pep Busquets, regidor de Serveis Socials

Carles Martínez, president de Creu Roja Caldes - Palau - Sant Feliu

Josep Puigdomènech, president de Càritas Caldes

Quim Campistron, Església Evangèlica Paraula Viva

 

 

d’aliments

L’Ajuntament de Caldes de Montbui, en col·laboració amb Creu Roja, Càritas i les Esglésies Evangèliques Paraula Viva i George Lawrence, tornen a mobilitzar la població amb motiu del Gran Recapte calderí, que s’afegeix a la campanya de recollida d’aliments promoguda pel Banc d’Aliments de Catalunya. Enguany es dona especial importància a la recollida d’oli, conserves i llet i es poden fer donacions als establiments o a través del web www.granrecapteonline.com.

Enguany la recollida tindrà lloc els dies 22 i 23  de novembre, amb la col·laboració dels supermercats Caprabo, Mercadona, Bon Àrea, Dia, Coaliment, Ametller Origen i Condis i  comerços adherits a la Unió de Comerciants i Industrials de Caldes (UCIC) – Caldes Centre Comercial com són El Celler i Natural Òptics Montbui. També l’Escola Pia serà punt de recollida.

Els aliments recollits a Caldes de Montbui es repartiran entre el Banc d’Aliments de Catalunya i el Rebost Solidari local.

Falten voluntaris!

El Gran Recapte també fa una crida a la ciutadania interessada en col·laborar en la campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir ajuda alimentària suficient.

La inscripció al voluntariat del Gran Recapte es pot fer en línia a través del web https://www.granrecapte.com/, o bé a través del Punt de voluntariat i entitats de l’Ajuntament on s’informarà de com inscriure’t i participar d’aquest voluntariat (participacio@caldesdemontbui.cat – T. 93 862 70 24).

El Gran Recapte

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya  és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa aquest grup que, arran de la crisi econòmica que estem vivint. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany ha arribat a la desena edició.

El Gran Recapte d'Aliments el 2018 ha recollit 4.310.000 kg en més de 2.926 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de més de 28.313 persones voluntàries. Esperem poder comptar per a l'edició del 2019 novament amb la necessària col·laboració dels voluntaris i donants per tornar a donar suport als més necessitats dels nostre entorn. (Font: www.granrecapte.com)

Materials per a la difusió: www.granrecpate.com

Darrera actualització: 14.11.2019 | 14:14