OAC360º. Ajuda a la tramitació electrònica

Divendres, 5 de març de 2021 a les 08:40

Podeu accedir-hi trucant al T.93 865 14 40, enviant un A/e. a oac360@caldesdemontbui.cat o omplint el formulari que trobareu a www.caldesdemontbui.cat

L’OAC360º és el servei d’assistència ciutadana que té per objectiu oferir un acompanyament personalitzat en la tramitació electrònica, per resoldre dubtes i incidències que la ciutadania pugui tenir quan ha de fer gestions o tramitacions telemàtiques des de la plataforma de tramitació electrònica de Caldes de Montbui: https://seu.caldesdemontbui.cat.

El servei tècnic dona suport en casos com, per exemple, instal·lar un certificat digital, iniciar un tràmit en línia, sol·licitar una subvenció o resoldre incidències en la tramitació electrònica (problemes de navegació, ús de certificats electrònics, digitalització i adjunt de fitxers electrònics, entre d'altres).

 

Com accedir al servei OAC36º: www.caldesdemontbui.cat/oac360

  • Telèfon 93 865 14 40

De dilluns a divendres, de 8 a 20 h (excepte festius). Assistència immediata durant la tramitació amb l'opció d'una possible connexió remota a l’equip en qüestió, sempre que sigui necessària per a la resolució satisfactòria de la incidència.

Adreçant la consulta per correu electrònic, que respondrà un tècnic del servei.

  • Truca’m”

Omplint el formulari en línia que permet demanar rebre una trucada. 

Darrera actualització: 05.03.2021 | 08:40