Can Rius acull un Punt de Trobada d’itineraris BTT i senderisme

Dilluns, 20 de juliol de 2020 a les 11:00

L’entrada del parc de Can Rius es converteix en un punt de trobada i informació de rutes en BTT, familiars i esportives en l’entorn natural de Caldes de Montbui i rodalies

Thermalia - Oficina de Turisme ha elaborat un material informatiu d’interès per a persones de Caldes de Montbui i visitants d’arreu amants del senderisme, les rutes en BTT i l’esport a la natura.

Es tracta d’un Punt de Trobada BTT que inclou 10 itineraris per fer en bicicleta de muntanya amb recorreguts que van des dels 28 km per l’entorn de Caldes fins als 64 de la ruta Caldes – Castellterçol – Sant Julià d’Uxols. I també és un punt de trobada de 8 itineraris familiars que transcorren per entorns calderins, com Torre Roja, Turó Gros, Torre Marimon o Remei, i per paratges de pobles veïns com Palau, Gallecs o Mollet.

Les propostes venen acompanyades de la informació essencial de ruta i el codi QR per seguir el recorregut des de Wikiloc.

A la informació sobre BTT o senderisme, el Punt afegeix informació de punts turístics d’interès rellevant, com el Museu Thermalia, els safareigs i els banys termals o Sant Sebastià de Montmajor. I també un plànol del municipi per situar als visitants.

L’emplaçament del parc de Can Rius, a les portes de bona part dels itineraris naturals calderins, el fan un lloc perfecte per a la creació d’aquest nou punt de trobada promogut per Thermalia. El podreu veure a l’entrada nord, la més propera a les instal·lacions esportives, on fins ara hi havia instal·lada una vella cartellera instal·lada quan es va obrir al públic el parc.

Material en paper a Thermalia

En paral·lel a la senyalització col·locada a Can Rius, Thermalia – Oficina de Turisme prepara l’edició de plànols amb la informació d’itineraris BTT i senderisme que es distribuiran des del museu. Els plànols estaran disponibles aquest juliol.

Darrera actualització: 20.07.2020 | 11:11