Formació empresarial per a empreses i persones emprenedores

Dijous, 9 de juliol de 2020 a les 13:18

El Servei d’Empresa i suport a l’emprenedoria organitza la formació en línia «Com captar els primers clients. Capta clients en situacions COVID-19». Dies: 21 i 23 de julliol, de 10 h a 13 h. Inscripció prèvia a La Piqueta.

El Servei d’Empresa i suport a l’emprenedoria organitza aquesta acció formativa d’interès empresarials:

«Com captar els primers clients. Capta clients en situacions COVID-19»

Màrqueting digital i vendes

Es dotarà d’eines i coneixements per saber marcar l'estratègia i l'operativa comercial necessària per captar els primers clients. S’oferiran coneixements per generar un argumentari de vendes potent i saber fer una adequada acció comercial.

Contingut de la formació: Situació actual dels emprenedors a nivell comercial; Com preparar un argumentari de vendes potent; Com trobar bases de dades del nostre client objectiu; Esdeveniments de networking per captar potencials clients; Com fer la trucada per concertar la visita comercial; Com preparar-se bé una entrevista de vendes; Durant l'entrevista: Les fases de la venda i com fer-les bé; I si el client ens pregunta quants clients tenen contractat el teu producte o servei? Què diem?; Com donar seguretat al potencial client; Motivacions de compra dels clients; Tècniques de tancament de vendes; Seguiment de l'acció comercial. Com fer-lo.

Formadora: Mónica Mendoza- Energitivity Consulting,SL

Dates: 21 i 23 de juliol de 2020

Durada: 6 hores (sessions de 3 hores)

Horari: de 10 h a 13 h

Lloc: formació en línia


 

Formalitzeu la inscripció a La Piqueta:

C. del Doctor Delger,5

T. 93 862 70 25

A/e.serveiempresa@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 15.07.2020 | 13:29