Pintapunt 2020. 20è Concurs de punts de llibre de la Biblioteca

Dijous, 16 d'abril de 2020 a les 10:13

La Biblioteca allarga el termini per participar en el 20è Concurs de Punts de Llibre fins que el servei torni a la normalitat. S’ha creat una nova categoria on els participants es poden gravar amb el punt de llibre i fer una recomanació d’un llibre. Consulteu com fer-ho.

Participa en una nova edició del Pintapunt, el concurs de disseny de punts de llibre per Sant Jordi de la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui.

 

El punt en blanc el podeu aconseguir descarregant-vos-el a www.pintapunt.cat. El temari del dibuix és lliure i no ha d’estar necessàriament relacionat amb la Diada de Sant Jordi. Enguany hem creat tres dissenys diferents de punts de llibre, cadascun d’ells té una silueta que pot inspirar un munt de dissenys.

 

Com a novetat, el concurs es dividirà en 6 categories:

 

CATEGORIA A: educació infantil P3, P4 i P5

CATEGORIA B: cicle inicial de primària (1r i 2n)

CATEGORIA C: cicle mitjà de primària (3r i 4t)

CATEGORIA D: cicle superior de primària (5è i 6è)

CATEGORIA E: a partir de 13 anys

CATEGORIA F (NOVETAT): Categoria Enredat: sense límit d’edat. Feu una foto al disseny del vostre punt de llibre amb algun llibre que us agradi, expliqueu perquè recomaneu la seva lectura i publiqueu la foto a les xarxes de la Biblioteca amb el hashtag #pintapunt2020 #pintapuntconfinat #joemquedoacasaXBM #SantJordiCaldes

 

Premis

Es designarà un guanyador i un finalista per a cada categoria. El dibuix guanyador de cada categoria serà editat i s’utilitzarà com a punt de llibre de la Biblioteca, durant tot un any.

 

Els guanyadors i finalistes rebran, respectivament, un xec regal valorat en 60 i 40 € per gastar a l’establiment col·laborador assignat a cada categoria.

 

En la categoria Enredat es seleccionarà un únic punt, el que tingui més likes, amb un premi d’un xec regal de 40€ per gastar en una de les tres llibreries col·laboradores del Pintapunt: Llibreria Joc de Paraules, Papereria Calvo Boluda i el Quiosc Papereria Arturo i la publicació del punt de llibre.

 

El període de presentació s’allarga fins que el servei de la Biblioteca torni a la normalitat.

 

Més informació a www.pintapunt.cat

 

Perfils d’interès:

@bibcaldesm

#quedatacasa

#JoActuo

#pintapunt2020

#pintapuntconfinat

#joemquedoacasaXBM

#SantJordiCaldes


 

Darrera actualització: 16.04.2020 | 10:50

Imatges