Comunicat de l’Ajuntament de Caldes de Montbui

Dilluns, 21 d'octubre de 2019 a les 14:25

Davant les agressions denunciades la setmana passada per persones calderines en l’exercici del seu dret de manifestació, l’Ajuntament de Caldes de Montbui condemna l’ús indegut de la força, la violència i la vulneració de drets fonamentals

El Consistori rebutja i condemna els atacs contra la integritat personal d’un veí i una veïna de Caldes de Montbui en l’exercici del seu dret de manifestació durant les mobilitzacions posteriors a la sentència del procés.

Rebutja i condemna la brutalitat policial i la vulneració de drets denunciada per la calderina Xènia Garcia Riera, detinguda el passat divendres 18 d’octubre, durant la “Manifestació pels drets i les llibertats” convocada a Barcelona. El consistori trasllada el seu suport i el fa extensiu a la seva família.

També rebutja i condemna els fets ocorreguts el dijous 17 d’octubre, en el marc de les “Marxes per la Llibertat”, quan un vehicle va remetre contra un grup de manifestants, ferint al calderí Sígfrid Correal Lloret, en l’exercici de les seves funcions com a voluntari de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, entitat membre l’Associació de Defensa Forestal l’Alzina. També a ell i a la seva família, els trasllada el seu suport.

L’Ajuntament de Caldes de Montbui, poble defensor dels Drets Humans i la Cultura de la Pau, es posiciona amb fermesa a  favor dels drets fonamentals.

Darrera actualització: 21.10.2019 | 15:06