Art de proximitat, a Thermalia

Divendres, 13 de novembre de 2015 a les 08:03

En marxa la tercera edició de la Botiga d'Art, un espai per a la venda d'obres d'artistes de proximitat instal•lat a la planta baixa del Museu Thermalia

El dijous 12 de novembre de 2015, va ser inaugurada la Botiga d'Art de Thermalia, amb la presència de l'alcalde, Jordi Solé, el regidor de Patrimoni, Isidre Pineda, i artistes que hi participen en aquesta tercera edició.

Enguany la selecció d'artistes ha estat comissariada per Josep Lluís Fernández i Marco Fragoso, consumidors habituals de l'art de Thermalia, amb la col·laboració de la directora del Museu, Anna Monleón. 

Durant el curs 2015/2016 podreu trobar obres de: Maria Andilla, Carles Azcón Jutglà, Lluís Estopiñan Canals, Inna Fernàndez, Rosa Ferreres, Antoni Font, Sara Garcia, Àngels Llop Vidal, Dolors Molina, Raúl Paredes García, Helena Pielias, Isabel S. Schirmeister, Jose Tostoneone i David Vicente.

La Botiga d’Art de Thermalia és un espai fix on els artistes tenen la possibilitat de vendre les seves peces de forma senzilla, així com també d’oferir a la ciutadania, la possibilitat de comprar art a bon preu durant tot l’any. La botiga és un lloc on es posen en comú varietat d’artistes, estils i tècniques, sobretot centrades en pintura i escultura, i amb preus assequibles.

La botiga funciona per edicions i en cada edició s’obre un període perquè els artistes que ho desitgin sol•licitin un espai. La selecció d’autors es fa a càrrec d’un comissari extern i atenent a voluntat d’exposar diversitat d’estils i tècniques. En cada edició hi participen entre 15 i 18 artistes.

Per encabir l’obra pictòrica, cada artista disposa d’un calaix on desar les seves obres protegides i encapçalat pel seu currículum i per una obra emmarcada que el representa. I per a l’escultura es destina unes vitrines on col•locar obres d’entre 15 i 30 cm. d’alçada.

El format de l’espai segueix les tendències dels anomenats ‘mercats d’Art’ que sovint apareixen a arreu durant l’any. Llocs on hi ha varietat d’artistes i estils, amb diferents tècniques i mides i amb preus assequibles.

El Museu Thermalia, centre de dinamització patrimonial, artístic i cultural de Caldes de Montbui, coordina aquest servei adreçat a posar en valor als artistes locals.

Més informació:
Thermalia. Museu de Caldes de Montbui
Plaça de la Font del Lleó,20
Tel. 93 865 41 40
thermalia@caldesdemontbui.cat - www.visiteucaldes.cat

 

Darrera actualització: 13.11.2015 | 08:40