Gran Recapte 2018

Divendres, 23 de novembre de 2018 a les 00:00

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre Caldes de Montbui se suma al Gran Recapte i les entitats organitzadores fan una crida al voluntariat pels punts de recollida d’aliments

L’Ajuntament de Caldes en col·laboració amb Creu Roja, Càritas i les Esglésies Evangelistes Paraula Viva i George Lawrence, organitzen un any més el Gran Recapte calderí, afegint-se a la campanya de recollida d’aliments que promou el Banc d’Aliments de Catalunya.

Enguany la recollida tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre amb la col·laboració dels supermercats Caprabo, Mercadona, Bon Àrea, Dia, Coaliment, Ametller Origen i  comerços adherits a la Unió de Comerciants i Industrials de Caldes (UCIC) – Caldes Centre Comercial com són Carns Riu, El Celler i Natural Optics Montbui. Dels aliments que es recullin, una part es quedarà al Rebost Solidari de Caldes.

Per aquesta fi, el Gran Recapte de Catalunya, a través del Punt de Voluntariat i entitats de l’Ajuntament de Caldes, fa una crida a la ciutadania interessada en col·laborar en la campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. Així ho han transmès avui en roda de premsa la regidora d’Acció Social, Pilar Aznar, i l’alcalde accidental, Isidre Pineda, acompanyats dels representats de les entitats organitzadores.

La inscripció al voluntariat del Gran Recapte es pot fer en línia, a través del formulari d’inscripció al web https://www.granrecapte.com/ , o bé presencialment al Punt de voluntariat i entitats de l’Ajuntament on s’informarà de com inscriure’t i participar d’aquest voluntariat (participacio@caldesdemontbui.cat – Te. 93 862 70 24).

A banda dels voluntaris que es sumin a la iniciativa, Creu Roja està actualment participant en un projecte de Servei Comunitari amb nois i noies del IES Manolo Hugué i de l’Escola Pia que col·laboraran en les tasques de recollida del Gran Recapte.

 "Ajudar és un instint natural"

Aquesta desena edició del Gran Recapte impulsada pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya, enguany sota lema "Ajudar és un instint natural", pretén posar en valor el treball que es realitza per dignificar la pobresa.

El Gran Recapte representa el 25% dels aliments que recullen els Bancs dels Aliments i les entitats anualment, segueix sent una acció, doncs, molt necessària que aquest any requereix de 27.500 voluntaris per cobrir més de 2.800 punts de recollida a tot Catalunya.

Darrera actualització: 23.11.2018 | 14:47