L’Escola d’Adults El Roure Gros tanca el trimestre amb una sortida a Capellades

Dilluns, 4 de desembre de 2017 a les 00:00

El diumenge 3 de desembre, uns 60 alumnes de l’Escola d’Adults calderina han fet una sortida de fi de trimestre a l’antic molí paperer del segle XVIII, de Capellades

Aquest diumenge l’Escola d’Adults El Roure Gros ha fet una sortida en la que han participat 60 alumnes i que ha servit per tancar el primer semestre del curs 2017/2018. En aquesta ocasió, alumnat i professorat han visitat el Museu Molí Paperer de Capellades, un antic molí paperer del segle XVIII.

Els alumnes han fet una visita guiada i han conegut la història del paper, des del seus inicis fins a l'actualitat. Amb l'ajuda de l'exposició permanent dels utillatges conservats en el soterrani del molí, els alumnes han fet un recorregut per la importància del paper com a element cabdal del procés de preservació i difusió del coneixement. I també s’han endinsat en els detalls del procés de fabricació al llarg dels anys.

A més de la visita, els alumnes han fet un taller d'elaboració de 3 fulls de paper fets a mà: un full de paper blanc, un full de color i un de paper reciclat.

Font i fotografies: Escola d’Adults El Roure Gros

Darrera actualització: 04.12.2017 | 13:44