“15x30” el nou servei d’assessorament tecnològic de la Biblioteca

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 12:06

15 minuts o 30 minuts per a casos més complicats per solucionar qualsevol dubte o incidència tècnica relacionada amb els blocs: e-biblio, videoconferències, biblioteca virtual i gestions virtuals

Tens problemes per descarregar-te un llibre electrònic? No saps instal•lar l'aplicació mòbil de la Xarxa de Biblioteques? Intentes tramitar un certificat digital? Et fas un embolic configurant el teu ordinador per fer una videoconferència?

Si tens 15 minuts... Tens la solució! La Biblioteca de Caldes de Montbui t'ofereix el seu servei 15x30 d'assessorament tecnològic: 15 minuts per solucionar qualsevol dubte o incidència tècnica; fins a 30 minuts per als casos més complicats.

Els blocs per als que pots demanar consulta són:

1.- e-Biblio: descarrega't contingut digital des de la plataforma: llibres electrònics, revistes, cinema, música...

2.- Videoconferències: sessions dinàmiques i sense entrebancs per a les teves reunions.

3.- Biblioteca virtual: descobreix totes les recomanacions i serveis que posen al teu abast les Biblioteques Públiques.

4.- Gestions virtuals: coneix les aplicacions que et poden facilitar el teu dia a dia: La Meva Salut, Turisme Caldes, ConfinApp, o altres utilitats com demanar un certificat digital.

Només necessites demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 862 67 56, per WhatsApp al 683 267 016, de manera presencial a la Biblioteca o enviant un correu electrònic a b.caldesm@diba.cat, sempre especificant dia, hora i el motiu de la consulta.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Instagram i Twitter: @bibcaldesm

@bibliotequesxbm

Darrera actualització: 19.02.2021 | 12:06