Rotary Club fa una donació de medicaments al Sàhara amb la intermediació de l'Ajuntament de Caldes

Dijous, 10 de maig de 2007 a les 00:00
Rotary Club Cingles de Bertí - Sant Feliu ha fet una donació de 15.000 unitats d'Urbason (cortisona) que es repartiran entre els campaments de refugiats sahrauís i Cuba.

L'Ajuntament de Caldes de Montbui s'encarrega de fer la intermediació per tal de transportar les 7.500 unitats que aniran als camps de refugiats del sud d'Argèlia i lliurar-los al Ministeri de Sanitat de la República Àrab Democràtica a l'exili. De l'enviament a Cuba s'encarrega l'Ajuntament de Sant Fost de Capcentelles.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Coll, ha estat l'encarregada de rebre la delegació de Rotary Club, formada pel president entrant, Josep M. Pous, el secretari, Francesc Serrat i la massera, Carme Carnè.

A les accions de cooperació amb el poble sahrauí que fa l'Ajuntament de Caldes també se suma la propera setmana l'exposicio de fotografia instal·lada al Centre Cívic i Cultural del 14 al 25 de maig i titulada Sàhara, un poble oblidat:

"Els 175.000 sahrauís que es van refrendar com a Estat proclamant la República Àrab-Sahrauí Democràtica (RASD) i que van marxar del seu territori davant la invasió del Marroc i Mauritània, viuen, ja fa més de 24 anys, en una part del desert d'Algèria anomenat "Hamada" un terreny dur i inhòspit on res no creix. Aquesta exposició fotogràfica ens condueix a un recorregut per la vida diària dels habitants dels campaments de refugiats sahrauís, tot mostrant la vida íntima i l'altra cara d'aquests campaments situats enmig del desert algerià."

Rotary Club
Aquesta és una entitat formada per industrials, comercials i professionals lliberals d'arreu que col·laboren entre ells i envers accions locals, nacionals o internacionals de caràcter solidari.

Pel que fa a Caldes de Montbui, Rotary Club és una de les entitats que va ajudar a finançar les excavacions a Torre Roja l'any 2005.

Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:18