L'Ajuntament i la UCIC presenten el nou plànol de serveis de Caldes de Montbui

Dijous, 3 de maig de 2007 a les 00:00
Fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Caldes de Montbui i la Unió de Comerciants i Industrials de Caldes, avui surt al carrer un nou plànol de serveis amb els carrers i places de la vila actualitzats.

L'Ajuntament s'ha encarregat de l'edició del plànol ampliant el projecte de plànol turístic que va editar Thermalia, incorporant tot el nucli urbà i les urbanitzacions i polígons industrials. Al plànol apareixen senyalats els punts d'interès cultural, històric i de serveis (equipaments municipals, centre de salut, farmàcies, zones esportives, pàrkings, etc).

La UCIC, per la seva banda, s'ha encarregat de la impressió d'aquest plànol a través d'un acord amb la mateixa empresa que distribuirà la guia de telèfons de Caldes de Montbui de l'any 2007.

El nou carrerer de Caldes es podrà trobar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament, a la Policia Local i a l'Oficina d'Informació Turística (a Thermalia).

A més, ja està incorporat a la nova web municipal en format PDF per tal que els usuaris el puguin consultar i descarregar si cal. L'adreça de la web municipal és www.caldesdemontbui.cat.

Finalment, l'Ajuntament ha deixat aquest material a l'empresa que distribuirà la guia de telèfons de Caldes i aquests han afegit el carrerer a les seves pàgines. Donat que la guia es distribuirà a la població calderina, tot el material arribarà a mans de calderins i calderines en breu. 

 Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:18