Caldes convida a tots els infants a participar en la Jornada de l'Esport, el dissabte 12 de maig

Dilluns, 7 de maig de 2007 a les 00:00
El proper dissabte quatre escoles de Caldes celebren la Jornada de l'Esport, de les 10 a les 13 h, al Parc de Can Rius i al CEIP El Farell.

La jornada esportiva, festiva i lúdica està emmarcada en el Pla català de l'esport a l'escola que els centres educatius i l'Ajuntament van endegar el curs passat, promogut per Cooperativa 70. El Pla és una iniciativa a la qual s'han adherit diferents ajuntaments catalans amb la voluntat d'impulsar activitats esportives extraescolars dissenyades per fomentar hàbits saludables entre els mes petits.

Actualment, els centres han consolidat aquest programa que compta amb la participació de 150 escolars de primària i secundària del CEIP El Farell, el CEIP Montbui, l'Escola Pia i l'IES Manolo Hugué.

La Jornada de l'Esport vol ser l'esdeveniment central de les activitats que ha propiciat el Pla català de l'esport a l'escola del curs 2006/2007. Per aquest motiu, les escoles compten amb la col·laboració de diferents entitats de la vila i federacions esportives que organitzaran activitats per als inscrits. Alhora, l'Ajuntament acompanyarà la festa amb una campanya de sensibilització sobre els valors i les actituds que ha de fomentar la pràctica esportiva dels més petits.

En la diada participaran els 150 infants inscrits a les activitats extraescolars del Pla de l'esport, però també està oberta a tots els infants de Caldes. Els inscrits rebran una samarreta dissenyada per l'ocasió que incorpora el logotip de les quatre escoles participants.

Les activitats de la jornada
Els dos escenaris principals de la Diada de l'Esport 2007 seran el Parc de Can Rius i el CEIP El Farell.

Els infants es poden inscriure prèviament a través de les butlletes que estan rebent a les escoles o directament al Parc de Can Rius, el mateix dia 12, a les 10 h.

Les activitats programades són: futbol, bàsquet, korfbal, voleibol, tir amb arc (a càrrec de l'Associació de Tir amb Arc Caldes), bàdminton (a càrrec de la Federació Catalana de Bàdminton), tennis, jocs populars i tennis taula. També hi haurà activitats organitzades per Cooperativa 70 i el Club del Bon Esportista.

A més, a les 12 h, al Parc de Can Rius, hi haurà una exhibició de l'associació Aikido Sakaki de Caldes i, a les 13 h, el lliurament de trofeus.

Els participants rebran la samarreta de la Jornada Esportiva 2007 i un refresc i entraran en el sorteig de material esportiu.


Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:18