Alumnes de Joan Valls actuen amb l'orquestra jove comarcal a Lliçà d'Amunt

Divendres, 4 de maig de 2007 a les 00:00
El proper diumenge 13 de maig, la JOCVO celebra el concert anual al Pavelló d'Esports de Lliçà d'Amunt, a les 12.30 h. Enguany l'orquestra estrena l'obra "Colors", composada per un professor de l'escola de música de Lliçà d'Amunt.

La JOCVO és la jove orquestra de la comarca del Vallès Oriental, on hi participen vuit escoles. Per fer el concert, els integrants han estat assajant des del febrer fins ara i han fet una estada de dos dies el mes d'abril.

De l'Escola Municipal de Música Joan Valls hi participen 6 alumnes: Paula Lance, Pau Garcia i Lluís Tinoco (violí); Marcel Bosch (violoncel); Alejandro Agustín (cors), Abel Batllés (clarinet).

Concert a Caldes el 19 de maig
D'altra banda, l'escola oferirà un concert el dissabte 19 de maig, a les 12 h, a la Sala d'Actes de l'Escola Municipal de Música Joan Valls (al Centre Cívic i Cultural). El concert anirà a càrrec de tots els infants de 6 anys que han fet els tastets d'instruments i els que han fet instrument per primer cop.

L'escola anima a tota la població a assistir als dos concerts i comprovar la il·lusió i la constància que hi ha darrera de tots aquests joves músics calderins.
Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:18