A principis de maig comencen les visites d' «Els serveis socials, més a prop»

Dimecres, 25 d'abril de 2007 a les 00:00
Aquesta setmana, les treballadores socials del programa municipal "Els serveis socials més a prop" comencen a trucar les persones majors de 80 anys per concertar el dia i l'hora en què els visitaran per omplir una enquesta i rebre informació sobre les prestacions socials a les quals poden accedir. A partir del maig, començaran les visites domiciliàries.

Aquest projecte el porten endavant Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Caldes de Montbui i Creu Roja, per tal de detectar situacions de risc entre la gent més gran i, alhora, donar-los informació sobre els serveis socials que poden rebre de l'administració.

Les professionals que fan la visita demanaran a la població major de 80 anys que respongui a una enquesta a través de la qual detectar si són persones en situació de risc, pel que fa a la seva salut i pel que fa al seu desenvolupament en les tasques domèstiques. Les treballadores socials informaran sobre el catàleg de serveis i ajuts adreçats a la gent gran que poden trobar a l'Ajuntament. També deixaran una carpeta a cada domicili amb informació d'interès sobre la teleassistència, sobre el Servei d'Assistència a Domicili, sobre l'Espai Lúdic per a Gent Gran del Parc del Bugarai i sobre el Servei d'atenció telefònica i via internet per a cuidadors/es de persones grans de Creu Roja. El material també inclourà un iman del telèfon d'Emergències i de Sanitat Respon de la Generalitat de Catalunya.
Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:17