41 calderins participen a la tercera passejada d'"A cent cap als cent"

Divendres, 20 d'abril de 2007 a les 00:00
El grup de 41 passejants de Caldes de Montbui es trasllada dijous 19 d'abril a Igualada, destí de la tercera passejada de la temporada "A cent cap als cent" 2006/2007.

 

Aquest cicle de passejades adreçades a la gent gran els porta en aquesta ocasió a un itinerari de pista forestal (GR).  La passejada comença a l'ermita de la Tossa de Santa Margarida de Montbui. Caminaran pel mirador darrera l'ermita, agafant un GR que els portarà per sobre la carena de la Tossa, un camí envoltat de bosc i amb alguna estona de pedra solta al paviment. Més endavant el grup es desviarà a l'esquerra per baixar per un camí amb pendent, creuarà al carretera C-37, pujarà lleugerament 200m i seguirà el GR a l'esquerra per anar baixant progressivament  fins arribar al nucli antic de Santa Margarida de Montbui. El total del recorregut és de 8 km aproximadament


Els passejants marxaran a les 8.15 h del matí de l'Estació d'Autobusos i està previst que arribin al voltant de les 17 h.

 

La temporada 2006/2007 va començar el passat novembre a Caldes de Montbui. Al març van descobrir Sant Celoni i ara toca descobrir Igualada i Vilafranca del Penedès.

 

Les passejades per a la gent gran formen part del programa "A cent cap als cent" de la Diputació de Barcelona, que organitza amb la col·laboració dels ajuntaments de la província. Els municipis que hi participen s'apleguen en grups i els participants fan un recorregut per cada un dels pobles del seu grup. L'objectiu es potenciar les caminades, activitat física molt adequada per a la gent gran, alhora que es descobreixen els paratges naturals del nostre entorn.

 

Caldes de Montbui participa en les passejades per a la gent gran "A cent cap als cent" per cinquè any consecutiu.

Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:17