Vols fer pràctiques a Ràdio Caldes aquest mes de juliol? Vols fer ràdio?

Dijous, 22 de juny de 2023 a les 12:01

Ràdio Caldes convida a tots els radioaficionats, professionals i amants de la ràdio a participar-hi. Contacteu amb radiocaldes@caldesdemontbui.cat o truqueu al 938651451 

L’emissora municipal convida a les persones que vulguin fer pràctiques durant el mes de juliol a les instal·lacions de Ràdio Caldes, be sigui com a tècnic/a de so, periodista, guionista, etc, a posar-se en contacte amb l’emissora a través del correu electrònic radiocaldes@caldesdemontbui.cat

Voleu fer ràdio?

Ràdio Caldes té les seves portes obertes per qui vulgui fer ràdio i en aquest sentit convida a persones individuals, entitats, radioaficionats, amants de la ràdio... Tothom qui ho vulgui pot tenir un espai a l’emissora municipal de Caldes de Montbui i comptar amb el suport de professionals, tècnics i periodistes.

Les persones interessades en col·laborar i/o participar en la programació de Ràdio Caldes tant del mes de juliol com de la temporada vinent,  poden adreçar-se a l’emissora municipal enviant un correu electrònic.

Si teniu alguna idea de programa i/o secció podeu adreçar les vostres propostes a través del correu electrònic a radiocaldes@caldesdemontbui.cat.

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Ràdio Caldes

Twitter: @RadioCaldes

Facebook: @RadioCaldes107.8fm

Instagram: @radiocaldes

Darrera actualització: 22.06.2023 | 12:05