Tallat temporalment el trànsit del carrer Sentmenat per reparació de l’asfaltat a la cruïlla amb el carrer Raval Canyelles

Dimarts, 23 d'agost de 2022 a les 00:00

Dimecres 24 d’agost quedarà tallada la circulació durant tres dies pel carrer Sentmenat en el tram entre els carrers Font i Boet i Raval Canyelles per executar uns treballs de reparació del ferm

El carrer Sentmenat en el tram entre els carrers Font i Boet i Raval Canyelles restarà tallat al trànsit a partir del dimecres 24 d’agost. El tall de la circulació s’allargà, previsiblement, durant 3 dies mentre els operaris municipals duen a terme uns treballs de reparació del ferm. Per tant, la previsió és que dissabte 27 d’agost ja es pugui reobrir aquest tram a la circulació. 

Mentre durin aquestes obres, els vehicles que circulin pel carrer Font i Boet només podran sortir pel carrer Sentmenat en direcció a l’Avinguda Pi i Margall. El tall de trànsit d’aquest tram no afecta a les persones que vagin de visita a la residència Santa Susanna, que accedeixen pel carrer Gregori Montserrat.

La Policia Local ha instal•lat cartells informatius per informar els ciutadans del tall temporal del trànsit en aquest tram de carrer.

L'Ajuntament agraeix als veïns i les veïnes la col·laboració per facilitar les obres i demana disculpes per les molèsties que aquestes puguin ocasionar.

 

Darrera actualització: 23.08.2022 | 13:18