Subvencions per actuacions d’accessibilitat a l’habitatge per a persones grans, amb discapacitat i/o situació de dependència

Divendres, 14 d'octubre de 2022 a les 09:13

Bases reguladores de les subvencions per actuacions d’accessibilitat a l’habitatge per a persones grans, amb discapacitat i/o situació de dependència. Terminis pendents de convocatòria

En data 7 d’octubre de 2022 s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya les bases reguladores per a la concessió, en règim de concurrència pública no competitiva, de subvencions per assegurar les actuacions d'accessibilitat universal a l'habitatge a persones grans, amb discapacitat i/o en situació de dependència a Catalunya.

Es tracta de subvencions per reforçar l’atenció a la dependència i promoure el canvi de model de suports i cures de llarga duració segons el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Dirigit a persones físiques o jurídiques, propietàries o usufructuàries dels edificis d’habitatges i habitatges, en els termes establerts als articles 7.1.a) i b) del Reial decret 1100/2021, de 10 de desembre,  en què resideixi alguna persona que compleixi almenys un dels següents requisits:

  • Tenir complerts 70 anys.
  • Tenir reconeguda legalment la discapacitat, segons l’establert a l’article 3.d) i 17 de la Llei 13/2014, del 30 d’octubre, d’accessibilitat.

El termini per presentar les sol·licituds corre des de l’endemà de la publicació de la convocatòria al DOGC fins al 31.1.2023, inclòs. Les obres s’han d’haver finalitzat amb anterioritat al 31.3.2023, inclòs, independentment del moment en què es concedeixi la subvenció. L’incompliment d’aquest termini màxim serà causa de revocació de la subvenció.

Consulteu les bases en el document adjunt i tota la informació de com tramitar la subvenció en aquest enllaç

Per a més informació, podeu adreçar-vos a:

Oficina d’Habitatge

Adreça: Plaça de la Font del Lleó,11

Telèfon: 93 865 55 99

Correu Electrònic: habitatge@caldesdemontbui.cat

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@territoricat

#habitatge

#lloguer

Darrera actualització: 14.10.2022 | 09:15