Sisena edició del Nervi Jove, els pressupostos participatius per a la joventut de Caldes

Dilluns, 11 de febrer de 2019 a les 11:41

El joves a partir de 3r d’ESO poden presentar propostes d’activitats que interessi al jovent de Caldes. Termini: fins al 22 de febrer i les propostes es poden portar a l’Espai Jove El Toc, als patis dels instituts o presentar-les a través del formulari web http://eltoc.caldesdemontbui.cat

L’Ajuntament convoca un any més una nova edició del Nervi Jove, un projecte de pressupostos participatius de joventut on els joves a partir de 3r d’ESO poden proposar activitats que interessin a la resta de joves que viuen a Caldes.

La convocatòria és oberta fins al 22 de febrer i les propostes es poden portar a l’Espai Jove El Toc, als patis dels instituts o presentar-les a través del formulari web http://eltoc.caldesdemontbui.cat.

La crida demana el disseny d’activitats realitzades per joves puntuals o amb continuïtat en el temps, que fomentin els hàbits saludables, que siguin respectuoses i tolerants, valorables tècnicament, viables econòmicament, possibles i realistes. S’estableix un màxim de 600 euros que es poden gastar en l’activitat.

Un cop presentades les propostes aquestes s’hauran de votar-les a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #NerviJove i, finalment, participar en l’assemblea oberta que tindrà lloc el 12 d’abril, a les 17 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 11.02.2019 | 11:43