Recollida d’arbres de Nadal, del 9 al 23 de gener

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 09:47

L’Ajuntament us convida a pensar en arbres de Nadal diferents que no generin residus. Tot i així, si feu servir arbres naturals, recordeu que s’habilitaran llocs de recollida del 9 al 23 de gener

El servei de recollides selectives complementàries farà la recollida dels arbres de Nadal per a portar-los a la deixalleria. Els arbres es trinxaran i s'incorporaran al circuït de producció de compost a partir dels residus orgànics recollits al cubell marró.

Podeu portar el vostre arbre sense guarniments nadalencs a la deixalleria o deixar-lo qualsevol dia de la setmana i a qualsevol hora als llocs habilitats: c. de Llobet i Vall-llosera amb Sant Pau, pl. de Moreu, c. de Molí amb Calderon de la Barca, c. de Mossèn Cinto Verdaguer - parc del Bugarai, pl. de la Salut (c, de Lleida), c. de Granollers amb l’av. de Josep Fontcuberta,a l’aparcament de l’Escorxador i a El Tint.

Dates: del 10 al 24 de gener

 

Consell per fer un Nadal més sostenible

Els arbres de Nadal un cop han passat per les nostres llars estan tocats de mort. Es consideren un residu verd i com a tal es gestionen com a residu. Penseu que el millor residu és el que no es produeix, per tant, caldria fer la següent reflexió: si vols fer un arbre de Nadal, pensa primer de tot si no tens alguna planta o arbust a casa que pugui fer el fet, pensa si no el pots fer amb material que ja no aprofitis, una estructura de fusta, metàl·lica … i si com a últim recurs, tens un arbre de Nadal de format ortodox, porta'l a la deixalleria o en algun dels punts de recollida habilitats.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 09:51