Procés de selecció de tres agents de mobilitat i civisme pel Servei d’Aparcament públic de GMSSA

Dilluns, 9 de maig de 2022 a les 11:14

L’empresa de Gestió Municipal de Serveis SA obre el procés de contractació de tres agents del servei d’aparcament. Presentació de sol·licituds fins al 23 de maig a GMSSA. Informeu-vos a GMSSA . Tel. 93 865 48 47

L’empresa Gestió Municipal de Serveis, SA (GMSSA) obre un procés de selecció per a la contractació laboral fixa de tres agents de mobilitat i civisme pel servei d’aparcament públic.

  • Titulació mínima exigida: Graduat Escolar o titulació equivalent, Nivell A Bàsic de Català (nivell A2) i carnet de conduir classe B.

  • Perfil: persones amb experiència en el lloc de treball a proveir o similars.

  • Fases: Prova de català, prova de coneixements generals, valoració de mèrits (experiència professional), entrevista personal i exercici psicotècnic.

  • Retribució: 20.466,88 € (bruts anuals)

  • Presentació de sol·licituds: Del dia 3 de maig de 2022 i fins el dia 23 de maig de 2022, ambdós inclosos. S’han de presentar a l’oficina d’atenció al públic de Gestió Municipal de Serveis SA, situada a la planta baixa de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, Plaça de la Font del Lleó, número 11, de Caldes de Montbui (08140), de dilluns a divendres (excepte festius) en horari de les 9 a les 14 hores, o per correu electrònic a l’adreça info@serveisdecaldes.cat. Podeu demanar cita prèvia a través d’aquest enllaç


 

Trobareu el model de sol·licitud i les bases de la convocatòria en els documents adjunts. També els podeu demanar a l’oficina d’atenció al públic de Gestió Municipal de Servei o descarregar-los aquí.


 

Més informació:

Gestió Municipal de Serveis SA (Serveis Municipals)

Oficina d’Atenció al Públic

Plaça de la Font del Lleó, número 11 (planta baixa)

08140 Caldes de Montbui

Telf 938654847

Mail: info@serveisdecaldes.cat

Web: www.serveisdecaldes.cat


 

Darrera actualització: 11.05.2022 | 08:48