Portal d’incidències a la via pública

Divendres, 17 de maig de 2024 a les 11:45

L’Ajuntament de Caldes de Montbui recorda a la ciutadania que si es detecta qualsevol incidència a la via pública aquesta es pot notificar accedint al portal a través d’aquest enllaç

Oferir un millor servei és, en definitiva, l’objectiu de l’aplicació que recull les incidències a la via pública que la ciutadania detecta i notifica a l’Ajuntament

La nova aplicació, que substitueix la que hi havia fins ara, simplifica l’operativa per les persones usuàries, permet fer un seguiment de les incidències notificades i, quan estan resoltes, envia una notificació amb la resolució.

Es pot accedir al portal des del web municipal , és de molt fàcil utilització i permet entrar qualsevol incidència que la ciutadania detecti a la via pública, independentment del servei municipal a què correspon.

El primer pas és connectar-se al web municipal des de qualsevol navegador i anar al baner del portal d’incidències. Aquesta connexió es pot fer també des d'una tableta o d'un telèfon mòbil, escanejant el codi QR que trobareu en la imatge adjunta.

Darrera actualització: 17.05.2024 | 11:55