Places vacants per participar en el projecte “Caldes en clau- de competències en l’atenció a les persones”

Dijous, 31 d'octubre de 2019 a les 09:05

Encara queden places per participar en el projecte “Caldes en clau- competències en l’atenció a les persones”. Les persones interessades poden formalitzar la inscripció a les Cases dels Mestres-despatx 2,3 : T. 93 115 10 74- A/e pfo@caldesdemontbui.cat

El projecte “Caldes en clau de competències” és un programa integral d’identificació, orientació laboral, formació i acompanyament a la inserció a través de la millora de les competències relacionades amb la cerca de feina.

Enguany es centra en la professionalització del perfil ocupacional d’atenció a les persones i es realitzarà el Certificat Professional d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials. El projecte facilitarà la realització d'itineraris de millora de l'ocupabilitat, potenciant les competències transversals, personals i professionals, que permetin l'accés a un ocupació. La formació es realitzarà de la ma d'experts de l'àmbit sociosanitari i de foment de les habilitats en clau de competències; es facilitarà el contacte amb empreses i la realització de pràctiques, i es fomentarà la recerca activa de feina.

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament, dins del projecte “Caldes en clau de competències”, ofereix també les següents accions formatives adreçades a millorar l’ocupabilitat i l’adquisició de competències clau:

  • La persona dependent. Activitat i ocupació

  • Dietètica i nutrició en l’atenció de la persona dependent

Encara queden places vacants per a les accions formatives. Per aquest motiu, les persones interessades en participar en aquest projecte o que vulguin rebre informació relacionada amb els programes de formació ocupacional poden dirigir-se a Les Cases dels Mestres, despatx 2.3 de la segona planta, o contactar a través del telèfon 93 115 10 74 o correu electrònic pfo@caldesdemontbui.cat


 


 

Darrera actualització: 31.10.2019 | 09:06