Nova edició nocturna de “Camins de bruixes”

Divendres, 26 d'abril de 2024 a les 00:00

Quines veritats s’amaguen en les històries de bruixes a Caldes de Montbui. Qui eren elles? Qui eren els seus caçadors? Què motivava les persecucions? Sessió nocturna del “Camins de bruixes” l’11 de de maig.  Entrades a www.thermalia.cat i al Museu Thermalia

 
Thermalia proposa una nova sessió del “Camins de bruixes”, una de les activitats estrella del museu calderí adreçada a la descoberta de totes les veritats que amaguen les caceres de bruixes a Europa del segle XVII.
 
L’activitat serà dissabte 11 de maig, a les 21.30 h, té un cost de 2,15€ i les entrades es poden compra al Museu Thermalia (a la botiga física o on line).
 
Pel seu contingut sensible, no es recomana per a menors de 12 anys.
 
L’experiència combina el guiatge de Cooltur amb la teatralització del projecte Lilith
 
 
Descoberta nocturna de la veritable història de les bruixes
 
Thermalia proposa un recorregut nocturn, per descobrir la realitat que amaguen les llegendes de bruixes i per posar nom i cognoms a les persones que van ser acusades i executades per bruixes i metzineres, entre 1619 i 1621, a Caldes de Montbui.
 
El guiatge apropa a la ciutadania als processos de bruixeria a Catalunya durant el segle XVII des d’una perspectiva històrica, escenificant l’origen d’aquests processos, les detencions, els interrogatoris, els judicis, les execucions i la fi d’una època negre de la història.
 
@museuthermalia
 
#CaminsDeBruixes #Bruixeria #RutaHistòrica #ReservaPrèvia #RutaTeatralitzada #VisitaGuiada #RutaGuiada #CaldesDeMontbui #MésQueAiguaCalenta  #HistòriesDeBruixes #Judicis #HistòriaDarreraLaLlegenda #ElPobleQueBull #BruixesiMetzineres #InvestigacióHistòrica #Thermalia #ActivitatsMuseu #Thermalia #CaldesDeMontbui #VisiteuCaldes #Reserva #HistòriaNegra #Interrogatoris #Judicis #Execucions
Darrera actualització: 26.04.2024 | 14:55