Nadal 2019-2020. Campanya “El Llibreter Reial: Demana un llibre als Reis!”

Dimecres, 4 de desembre de 2019 a les 12:21

Participa en la campanya “El Llibreter Reial”. A partir del desembre els infants de 0 a 10 anys, poden recollir un model de carta; el 3 de gener el llibreter reial visitarà la Biblioteca i el dia 7 de gener es podran recollir els regals que han portat els Reis. Informa’t a la Biblioteca

La Biblioteca us convida a participar en la tretzena edició de la campanya “El Llibreter Reial”, per tal de fomentar la lectura entre els infants i els més joves.

A la Biblioteca podreu trobar guies de recomanacions de llibres per a diferents grups d’edat: de 0 a 13 anys, disponibles a www.llibreterreial.cat, a partir del 16 de desembre . Molts d’aquests llibres els podreu consultar a la Biblioteca i els trobareu a les llibreries de Caldes de Montbui.

A partir del mes de desembre, els nens i les nenes de 0 a 10 anys, acompanyats dels pares, poden venir a la Biblioteca a recollir un model de carta als Reis, exclusivament per a demanar llibres.

El dia 3 de gener, de 18 a 19 h, el llibreter reial farà una visita a la Biblioteca i presentarà un espectacle infantil al vestíbul de la Biblioteca. En finalitzar l’acte, els infants podran lliurar personalment les seves cartes.

El dia 7 de gener, de 18 h a 19 h, els petits poden anar a la Biblioteca amb el certificat reial a buscar els regals que els Reis els hagin deixat a la Biblioteca.

Per participar a l’acte del dia 7 de gener, cal informar-se prèviament a la Biblioteca. Més informació a la mateixa Biblioteca i a www.llibreterreial.cat


Perfils i/o etiquetes d’interès:

Instagram i Twitter: @bibcaldesm

Darrera actualització: 04.12.2019 | 12:22