Mapa de productors/es artesans/es locals de la Xarxa de Productes de la Terra que fan venda directa del seu producte

Dimarts, 31 de març de 2020 a les 11:38

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha elaborat un mapa amb la localització i les dades de contacte de productors/es del cens de la Xarxa de Productes de la Terra del Vallès Oriental. Podeu contactar-hi i fer una comanda a través d’aquest enllaç bit.ly/2WTjJqk

 

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha habilitat un espai al web per promocionar la venda directa dels productors locals. Al mapa es pot accedir des del web del Consell Comarcal www.vallesoriental.cat

L’objectiu és que durant els dies de confinament, la ciutadania que està tancada a les seves cases tingui l’oportunitat de rebre els productes artesans elaborats pels productors de la Xarxa Productes de la Terra. I, a la vegada, ajudar els productors locals per la situació creada pel COVID19, publicitant i facilitant el seu contacte per encarregar comandes.

Al mapa es poden trobar els productors artesans de la Xarxa Productes de la Terra que fan la venda directa del seu producte amb la informació sobre el producte que fan i el contacte per poder fer la comanda.

De moment ja hi ha una vintena de productors i productores que han facilitat la seva localització i dades. L’objectiu és anar ampliant la llista a mida que vagin facilitant la informació aquells que hi estiguin interessats.

La Xarxa de productes de la Terra és un projecte que es desenvolupa en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

 

ENLLAÇ AL MAPA

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@salutcat

@productesterra

#Coronavirus

#COVID19

#quedatacasa

#JoActuo

#vallesoriental

Darrera actualització: 08.04.2020 | 10:36