La Policia Local, Protecció Civil i les Brigades Municipals en alerta per la previsió de nevades a Caldes de Montbui

Dilluns, 23 de gener de 2023 a les 13:00

Activat el Pla NEUCAT en fase de pre alerta per la previsió de nevades a partir dels 200 m. Des de primera hora de dimarts es repartirà sal pels carrers i els principals accessos per evitar problemes de trànsit

Caldes de Montbui es preparar per la possible arribada de neu aquest dimarts 24 de gener. Davant d’aquesta previsió, la Policia Local, Protecció Civil i les Brigades Municipals ja han organitzat un dispositiu especial per escampar sal des de primera hora del matí als principals accessos del municipi i als carrers amb més pendent o amb una major circulació de vehicles. L’objectiu, és evitar possibles problemes de trànsit que pugui provocar la neu.

Aquesta actuació s’ha previst després que s’hagi activat el Pla NEUCAT en fase de pre alerta per la previsió de nevades a cotes baixes, a partir dels 200, durant pràcticament tota la jornada.

Davant d’aquesta situació, es recomana limitar l’ús del vehicle a desplaçaments estrictament necessaris. També és important consultar l’estat de les carreteres i la previsió meteorològica abans de fer un desplaçament.

Darrera actualització: 23.01.2023 | 14:55