Inscripcions per al Club de lectura. Xerrada sobre l’obra “Las ciegas hormigas”, de Ramiro Pinilla

Dijous, 5 d'octubre de 2017 a les 13:51

El 30 d’octubre, a les 19 h, tindrà lloc a la Biblioteca, una xerrada sobre l’obra  de Ramiro Pinilla “Las ciegas hormigas”.  Cal inscripció prèvia al Club de lectura per poder participar. Informeu-vos a la Biblioteca: 93 862 67 56 - b.caldesm@diba.cat

El dilluns 30 d’octubre de 2017, a les 19 h, tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui,  la xerrada sobre l’obra de Ramiro Pinilla “Las ciegas hormigas”, amb la participació de la dinamitzadora Ruth Vilar de Cos de Lletra.

Sinopsi

Un fort temporal a la costa cantàbrica llença contra els penya-segats de Getxo un vaixell anglès i la seva càrrega de carbó s'escampa per les penyes. Tot el poble va a la nit, com una marea humana aclaparada per la necessitat, a recollir aquell or negre. Sabas Jáuregui és conscient que no pot deixar passar l'oportunitat i, enmig de la tempesta, arrossega els seus fills Fermí, Cosme, Bruno i Ismael, i al seu cunyat Pere, a buscar un bon lloc al penya-segat des d'on pujar el carbó que tant necessiten.

Ramiro Pinilla va néixer a Bilbao el 1923. Amb Las hormigas ciegas, la seva primera novel·la, va guanyar el 1961 el Premi Nadal i el Premi de la crítica. Va ser finalista del Planeta el 1971 amb Seno, però després d’aquest inici prometedor va decidir apartar-se dels circuits comercials. No va tornar a publicar fins el 2004 la trilogia Verdes valles, colinas rojas.

Cal inscripció prèvia al Club de lectura per poder participar. Informeu-vos a la Biblioteca trucant al número de telèfon 93 862 67 56 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça b.caldesm@diba.cat

Darrera actualització: 05.10.2017 | 13:54