Inscripcions obertes pel lluïment de disfresses i la rua del Carnestoltes 2024

Dilluns, 15 de gener de 2024 a les 00:00

Torna el Carnestoltes a Caldes de Montbui que se celebrarà el proper 10 de febrer a partir de les 17 h amb el lluïment de disfresses. Inscripcions de comparses i grups a www.caldescultura.cat

El carnaval tindrà lloc el dissabte 10 de febrer del 2024. Començarà a les 17h amb el lluïment de disfresses individuals, parelles, grups i comparses a la pista esportiva del Pavelló del Bugarai. A continuació, a partir de les 18.30 h començarà la rua. 
 
A partir de les 20 h altre cop a la pista esportiva del Pavelló del Bugarai es farà l'entrega de premis i la crema del Ninot fet pels alumnes del Taller d'Art.
 
Aquest any es consolida el concurs de disfresses individuals, de parella i grups (fins a 10 persones). I les categories de les comparses es basen en el nombre de participants. Consulta les Bases concurs carnestoltes 2024 als documents adjunts. 
 
INSCRIPCIONS
 
Les comparses que vulguin participar al Carnestoltes, s’han d’inscriure abans del diumenge 4 de febrer a les 24 h presentant la inscripció en línia amb el formulari adjunt. Només cal inscripció prèvia de les comparses.
 
Els participants de les categories individual, parella i grups només cal que s’inscriguin presencialment el mateix dia, just abans del lluïment i esperar-se al lloc designat.
 
Totes les comparses (més de 10 persones) inscrites rebran un suport ecnòmic per a la realització i producció: per a les despeses de material fungible. A més, també hi haurà un premi per la millor disfressa de cada categoria:
 
 
INDIVIDUAL [una sola persona caracteritzada]
 
PARELLA [dues persones de la mateixa temàtica]
 
GRUP [entre 3 i 9 persones]
 
COMPARSES Hi haurà 4 categories de premis en funció del número de participants
 
Comparsa petita: 10 a 30 persones
 
Comparsa mitjana: 31 a 60 persones
 
Comparsa gran: de 61 a 90 persones
 
Comparsa gegant: més de 90 persones

 

Darrera actualització: 15.01.2024 | 20:03