Informació de servei: afectacions per les obres de renovació del clavegueram

Dimarts, 17 de desembre de 2019 a les 12:13

La següent actuació prevista en les obres de renovació del clavegueram serà el tram del C. de Bigues entre el C.de Sant Sebastià i el C. de Balmes. A partir del dia 7 de gener es tallarà el trànsit de vehicles i l’aparcament del C. de Bigues no es podrà utilitzar els dies 13 i 17 de gener.


 

L’Ajuntament ha començat aquest mes de desembre la campanya de renovació de la xarxa de clavegueram municipal. Les obres que tenen una durada prevista de 5 mesos van començar el passat dilluns dia 2 de desembre pel carrer Sant Salvador.

La següent actuació està prevista al carrer de Bigues entre carrer de Sant Sebastià i el carrer de Balmes. L’inici dels treballs es preveu que sigui el 7 de gener amb una durada aproximada de 3 setmanes. Durant les obres es tallarà el trànsit de vehicles en aquest tram i es desviarà pel carrer de Sant Sebastià, passeig del remei i el carrer Major.

L’aparcament situat al c. de Bigues no es podrà utilitzar els dies 13 i 17 de gener.

L'Ajuntament agraeix als veïns i les veïnes la col·laboració per facilitar les obres i demana disculpes per les molèsties que aquestes puguin ocasionar.

Darrera actualització: 17.12.2019 | 12:13